ZAKELIJK TEKENEN COMMUNITY

Geloof je in de kracht van verbeelding en wil je zakelijk tekenen consistent blijven inzetten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In de Zakelijk Tekenen Community vind je inspiratie, motivatie en opdrachten om jouw tekenvaardigheden te blijven toepassen, rekening houdend met jouw volle agenda.
Of je nu een doorgewinterde tekenaar bent of net je eerste stappen zet op het gebied van zakelijk tekenen, hier vind je de ondersteuning en inspiratie die je nodig hebt om te blijven tekenen en jezelf te blijven ontwikkelen.

zakelijk tekenen membership
tekenchallenges zakelijk tekenen
Tekenchallenges
gelijkgestemden zakelijk tekenen
Gelijkgestemden
maandelijks live tekensessie
Maandelijks live tekensessies
voorbeeld tekenvideo's
Voorbeeldvideo's
tekeninspiratie en tips
Tekeninspiratie
en tips
deel je werk zakelijk tekenen
Deel je werk

Loop jij hier tegenaan?

Word member samen met andere tekenliefhebbers!

Waarom lid worden?

Het blijven tekenen na een leerzame en leuke training is lastig. Je zit vol inspiratie na de training en wilt het echt gaan toepassen. Je begint enthousiast. Maarja, die waan van de dag. Geen tijd, andere dingen aan je hoofd, moe. Je ploft op de bank met een Netflixserie of zit te scrollen op Insta en te kijken naar tekeningen. Daar ga je zelf niet beter van tekenen!

Ik herken het. Ik wilde graag meer oefenen toen ik begon, en deed dat door zelf dingen te bedenken, maar dat is best lastig! Het is zo fijn om samen momenten met anderen te hebben en te leren van elkaar. Tips te krijgen en opdrachten die niet veel van je tijd vragen. Maar wél dat je regelmatig even tekent en die creativiteit ervaart. En samen met anderen, want de visuele oplossingen van anderen zien is zo leerzaam!

Plek voor creativiteit

Dus daarom start ik dit membership. Ik wil graag een plek creëren waar jij als liefhebber en enthousiaste tekenaar je tekenvaardigheden verder ontwikkelt door te dóen. Niet stoppen na 1 training, maar de plek en ruimte bieden met maandelijkse online sessies, challenges in de groep, tekentips, nieuwe opdrachten en inspiratie. Zodat je ermee doorgaat. Of begint, dat kan natuurlijk ook.

Dit levert het je op

Wat kun je verwachten?

Samen tekenen

Alleen teken is leuk, samen nog leuker!
Tekeningen van anderen, ervaringen delen, samen meedoen aan challenges. Een plek waar je gelijkgestemden vindt.

zakelijk tekenen membership
voorbeeld tekenvideo's

Voorbeeldvideo's

Hoe teken je… In de community vind je video’s terug met voorbeelden hoe je bepaalde onderwerpen teken. Stap voor stap kijk je mee. 

Maandelijkse livesessies

Sluit aan bij de maandelijkse live tekensessie (online), waar we samen gaan oefenen met leuke tekenopdrachten, jij je vragen kunt stellen en inspiratie kunt delen met anderen. De sessies zijn in de avond of het weekend, en wisselend qua dag. 

maandelijks live tekensessie
tekeninspiratie en tips

Inspiratie en tips

Opdrachten, tekentips, materiaaltips… Inspiratie en motivatie om te blijven tekenen en jouw creativiteit een boost te geven.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën, inspiratie, je kennis wilt opfrissen, die stok achter de deur nodig hebt of gewoon verbinding wilt maken met anderen die dezelfde passie delen: de Zakelijk Tekenen Community is dé plek voor jou!

Een leuke en nuttige manier om te blijven tekenen. Of dat nu voor jezelf is of voor je werk, als je meer gaat tekenen ga je op alle vlakken de voordelen ervaren.

Klaar om je zakelijke communicatie naar een hoger niveau te tillen met de kracht van tekenen? Sluit je vandaag nog aan bij de community en benut meer van je creativiteit?

Kom erbij!

Probeer het Zakelijk Tekenen Membership & Community uit

Per maand

Nu voor 19,- ipv 29,-

* Prijs ex btw
* Abonnement loopt automatisch door per maand en is maandelijks opzegbaar) 

 

3 maanden

Nu voor 50,- ipv 80,-

 

* Prijs ex btw
*(Abonnement loopt automatisch door en is per kwartaal op te zeggen via online platform)

 

 

deel je werk zakelijk tekenen

Waar wacht je nog op?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online omgeving van het Membership en de Community. Elke week is er nieuwe content te vinden. Let op: de cursussen die ik heb vallen niet onder dit Membership.

Van geen tijd voor tekenen naar structureel meer creativiteit!

Reviews

Praktisch over het Membership

Hoi, ik ben Stefanie!

8 jaar geleden ontdekte ik de kracht van zakelijk tekenen. Ik was direct hooked! Wat een krachtige en leuke manier van communiceren. Ik vond mijn ingedutte creativiteit terug en wat werd ik daar blij van. Toch was ik ook zoekende om dit toe te passen in mijn werk als communicatieadviseur.
Ik heb het roer omgegooid en inmiddels al 5 jaar ondernemer: als zakelijk tekenaar help ik anderen. Ik heb meer dan 100 bijeenkomsten live meegetekend, meer dan 700 cursisten geholpen in fysieke en online trainingen en maak nog steeds regelmatig praatplaten voor organisaties. Een bak aan ervaring en ik weet wat er speelt in de praktijk én waar jij als zakelijk tekenaar tegenaan loopt.

Met mijn kennis, ervaring én tomeloze enthousiasme voor het vak help ik jou op structurele basis zakelijk tekenen in te zetten zodat jij ook blij word van je eigen creativiteit.

FAQ

Dat heb je zelf in de hand 😉 Met een maandelijkse tekenchallenge en livesessie ben je zo’n 2 uur zoet in totaal, en dat kan natuurlijk meer worden! Natuurlijk kun je inspiratie opdoen in de community, je werk delen en nieuwe video’s kijken.

Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken en inspiratie op te doen. Wil je de basis graag leren, dan raad ik je mijn Kickstart Zakelijk tekenen aan. Als member krijg je 10% korting op cursussen.

De community is er om te inspireren en samen van elkaar te leren: dus ja, zeker! De kracht van samen. Ook al weet je al veel, iedereen heeft weer een andere kijk of doet iets op een andere manier. En het is gewoon leuk!

Heel fijn dat je werkgever jou support! Bij het membership werk ik niet met speciale facturen en codes. Je krijgt wel een factuur in je mailbox, je kunt dat dan zelf regelen met je werkgever.

Daar ga ik mee experimenteren. De eerste is op dinsdagavond 18 juni om 20.00 uur. Het wordt ‘s avonds maar misschien ook wel eens in het weekend, daarvoor gebruik ik straks ook graag de input van de members. (en de sessies worden opgenomen en je kunt ze straks allemaal terugkijken!)

Jazeker, je kunt ze terugkijken in de online omgeving.

Nee, de cursussen die ik heb staan hier los van. Wel is er wekelijks nieuwe content in wisselende vormen. Een uitgelichte visual, hoe teken je video’s, inspiratieopdrachten of tekentips.

Jij behoudt de prijs waarvoor je instapt in het membership. Zeg je op en de prijs is inmiddels hoger, dan betaal je de nieuwe prijs.

Wat je maar in huis hebt. Met een A4-papier en een balpen kun je al tekenen. Ik verwacht dat jij al wel wat stiften in huis hebt als je overweegt member te worden. Een schetsboek en stiften zijn wel fijn. Tips vind je uiteraard ook terug in de community.

Ik bied tekenpakketten aan bij het membership of cursussen. Ik verkoop ze niet los. Bij het afrekenen kun je het aanvinken of je die erbij wilt. Het tekenpakket bevat een schetsboek, verschillende stiften van Neuland en fineliners. Een mix van mijn favoriete materialen.

Ja, zeker! Leuk als je erbij komt, je hebt zo een plek om inspiratie te zoeken en ervaringen en werk te delen met gelijkgestemden.

Je mag werk wat ik deel ter inspiratie gebruiken voor jezelf, en het is logisch dat er wat terugkomt van bijvoorbeeld poppetjes als jij werk ik opdracht doet. Een complete structuur van een visual overnemen is niet de bedoeling.

Waar wacht je nog op? Kom er ook bij!

Probeer het Zakelijk Tekenen Membership & Community uit

Per maand

Nu voor 19,- ipv 29,-

* Prijs ex btw
* Abonnement loopt automatisch door per maand en is maandelijks opzegbaar) 

3 maanden

Nu voor 50,- ipv 80,-

* Prijs ex btw
*(Abonnement loopt automatisch door en is per kwartaal op te zeggen via online platform)