Trainingen

Zelf leren zakelijk tekenen en visueel werken? Ik bied verschillende mogelijkheden om zelf meer te leren. Kijk hier bij het aanbod wat het beste bij jou past.

Online kickstart zakelijk tekenen

Snel zelf de basistechnieken leren? In deze laagdrempelige online cursus leer ik je de technieken en kun je kennismaken met deze manier van communiceren.

Online training visual notes

Informatie beter onthouden, aantekeningen met impact maken én ter plekke tekenen tijdens meetings? In mijn online training leer je hier alles over.

Training zakelijk tekenen Picture your Power

Een dag met anderen de basis van zakelijk tekenen leren en een praatplaat maken. Kijk hier wanneer de eerstvolgende datum is.

Leer digitaal tekenen met Procreate

Bekijk de online sessie van 2 uur na waarin ik jou de basics van de app Procreate leer. Boordevol tips & tricks zodat jij meteen aan de slag kunt met het digitaal maken van je tekeningen!

Leer hoe je je canvas instelt, hoe over je lagenbeheer en hoe je hier handig gebruik van maakt, wat zijn fijne brushes en wat is een goede workflow, en natuurlijk hoe je jouw gemaakte werk deelt. 

Schets jouw succes in een visueel jaarplan

Van dromen naar daden. Wanneer ga jij doen wat je echt graag wilt? Door te visueel te reflecteren en vooruit te kijken met een visueel jaarplan help ik jou op weg. Met templates en een concreet visueel stappenplan voor komend jaar start jij wél met doen.

Dit is voor jou als je creatief en vol inspiratie wilt starten komend jaar.

Training met je team?

Wil jij met een groep collega’s leren zakelijk tekenen? Dat kan! In een halve of hele dag (van 9.30 tot 16.00 uur ongeveer) kan ik jullie ontzettend veel leren. Ik kan de training aanpassen naar wens, en ook op jullie werkveld. Zodat jullie samen die stap zetten en tekenmeters gaan maken.
Stuur mij een bericht en ik maak een offerte op maat. Prijsindicatie: Een hele dag training geef ik voor een groep tot 8 personen vanaf € 2.500 inclusief een tekenpakket. Meer personen is uiteraard mogelijk! 

100 poppetjes in houdingen

Leer beter poppetjes tekenen

Wil je beter leren poppetjes tekenen? Vind je het nog lastig de verhouding en hoe de ledematen lopen? Het zelf bedenken hoe je beweging creert? Een voorbeeld is dan ontzettend handig!

In mijn trainingen hoor ik vaak terug dat het simpel lijkt, maar wel enige oefening vraagt! Afkijken werk 🙂 En daarom heb ik deze printable oefengids voor je gemaakt. 100 figuren in allerlei houdingen. Werk, sport, vrije tijd, muziek...
Een handig naslagwerk om veel te oefenen, mét overtrekbladen!