Schets jouw Succes

Van dromen naar daden met jouw visuele jaarplan in tekeningen

De meeste successen begonnen als een droom.

Je hebt vast dromen, verlangens, dingen die je graag wilt doen…ooit. Een nieuw jaar, nu ga je écht een nieuwe baan zoeken.
Die fantastische reis maken.
Een training lanceren (en maken). Weer beginnen met sporten, nu echt volhouden.
Tijd maken om dat toffe idee uit te werken.
Maarja, die waan van de dag hè. Komt wel een keer. Je stelt het steeds uit en er komt altijd wel iets tussen. Voor je het weet is er wéér een jaar voorbij.
Zoveel mooie plannen, wanneer ga je er echt eens actie op ondernemen? Er zijn dingen die je graag wilt en tóch komt het er niet van.
Dat kan anders! Ik ga je helpen om je doelen vast te leggen op een nuttige en ontzettend leuke manier: visueel.

In deze training leer je de dromen en doelen die je hebt op papier te vertalen in tekeningen. Je zet je dromen om in doelen en vervolgens in daden met een concreet actieplan. Je wilt daadwerkelijk beginnen met de eerste stappen te zetten. Vol inspiratie, focus en motivatie.

Het nieuwe jaar is als een wit vel papier. Alles is nog mogelijk! Dat plan op papier zetten maakt het voor jezelf helder en concreet wat jij wilt. Je ziet het ineens voor je en het lijkt dichterbij. Het zet je aan tot actie.

toekomst tekenen

Door je doelen op papier te zetten:

dromen en doelen tekenen

Word de Picasso van jouw plan

Resultaat

tekenen doelen

Over mij

Hi! Ik ben Stefanie en ik help organisaties complexe informatie simpel over te brengen in tekenen. En ik leer jou ook hoe je door te tekenen duidelijke communiceert. De kracht van visuele communicatie.
Mijn creatieve brein draait overuren, en lees ontzettend veel over persoonlijke ontwikkeling. Ik teken nu een paar jaar een visueel jaarplan voor mezelf en het helpt mij enorm focus te houden gedurende het jaar. En ik dacht: dit is zó fijn en nuttig, dit moeten anderen ook doen! Het is makkelijk om je doelen uit het oog te verliezen, door het voor je te zien denk je weer: oja! Dít wil ik zo graag. Je denkt bewuster na en waar je ja en nee op zegt. Die doelen hebben consequenties, je kunt niet alles. Het houdt je scherp op wat je echt heel graag wilt.

Sinds ik de stap naar het ondernemen heb gezet bijna 5 jaar geleden heb ik ontzettend veel mensen mogen helpen de kracht van tekeningen te ervaren. Ik heb meerdere (online) trainingen over zakelijk tekenen. Ook heb ik tegelijkertijd veel stappen gezet qua persoonlijke ontwikkeling en daar mijn eigen modus in gevonden.

Ik help jou heel graag om het eind van het jaar of welke periode dan ook om een moment te nemen om visueel te reflecteren en vooruit te blikken. Het kan op elk moment, wanneer jij maar wilt.
Al bijna 60 toppers doen mee!

Mijlpalen en memories

Bewust terugkijken: wat waren jouw mijlpalen en fijne herinneringen afgelopen jaar en wat je allemaal hebt gedaan. Je vergeet dingen zo snel! 

Visueel reflecteren

Met hele fijne templates leg je visueel vast de hoogtepunten van jouw jaar was. Je kunt het ook zelf tekenen.

Het grotere plaatje

Wat wil je echt? Aan de hand van jouw belangrijke thema’s leg je de basis voor jouw doelen en maak je keuzes.

Picasso van jouw plan

Aan de slag! Teken je toekomstige jaar. Ik heb verschillende handige invultemplates voor je óf je gaat zelf structuur scheppen. Ook daar help ik je bij.

Van dromen naar daden: actieplan

Zonder concrete stappen kom je niet bij je doel. We gaan de eerste stappen op papier zetten. Met handige habittrackertemplates.

visueel doelen stellen

Dit is voor jou als je klaar bent voor inspiratie, motivatie, creatie en actie.

Maak keuzes, schep structuur, en maak jouw doelen visueel aan de hand van handige templates.

Tekenen als een rode draad. Je combineert tekenen en creatief bezig zijn met je doelen voor volgend jaar. Het visueel maken helpt je focus en overzicht houden.


Ga jij voor een schitterend 2024 vol eigen successen? Hoe groot of hoe klein, het start met de eerste stappen zetten. Motiveer jezelf door jouw doelen in beeld te houden.

Dit zit er in de cursus

75,00 ex btw
(En je kunt de Kickstart Zakelijk tekenen er voor 49,- ex btw bij kiezen!

Reviews

In eigen tijd en tempo volgen

Na aankoop krijg je toegang tot de online leeromgeving. De videolessen komen 14 december online. De training is te volgen in de online leeromgeving, in je eigen tempo en in je eigen tijd. Maak je eigen moment met je persoonlijke doelen. Je krijgt een jaar toegang tot de cursus.

Niet naar verwachting? Geld terug

Vind je de training niet goed, is het niet naar verwachting en heb je niks geleerd? Laat het me dan binnen 2 weken weten, dan krijg je je geld terug. Ik hoor natuurlijk wel graag de reden, dan leer ik er ook weer van.

FAQ

Volgens mij is het wel duidelijk hoe ik hierover denk, tekenen kan iedereen. Ja echt, ook jij. Dat ga ik je laten zien. Het gaat hierbij niet om hoe mooi het is, maar dat het duidelijk is. In deze training doe ik voor hoe ik een visueel plan maak. Ik ga niet in op de basis, die vind je in mijn Kickstart zakelijk tekenen, die kun je ernok kiezen voor 49,- ex btw

Voor jou als creatieve ondernemer, voor jou als je in loondienst werkt en je komt maar niet toe aan die grote projecten. Dit is voor jou als je het fijn vindt om houvast te hebben en meer focus wilt het komende jaar. Behoefte hebt aan moment voor jezelf, zodat je gaat shinen volgend jaar! 

De training bevat 5 modules met een aantal video’s waarin ik uitleg en voorbeelden laat zien + de opbouw. Vervolgens ga je zelf aan de slag. In 2 dagen kun je een heel eind komen. Het is hoeveel tijd je er zelf ook voor wilt nemen om goed van start te gaan voor volgend jaar met jouw gameplan.

Je leert hoe je je doelen op papier zet in een logische structuur en passend geheel in tekeningen. Het is een creatief moment waarbij je de ideeën uit je hoofd op papier vastlegt. Als je de basis van zakelijk tekenen erbij wilt leren als je dat nog niet weet, dan kun je de Kickstart zakelijk tekenen erbij kiezen bij het afrekenen. 

In korte video’s neem ik je stap voor stap mee. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Ook geef ik opdrachten die je zelf kunt doen.

Dat is niet nodig, je hebt vast papier en een pen of stift in huis. Ik geef wel tips over welke materialen ik aanraad. Dus wil je er serieus mee aan de slag raad ik aan een aantal materialen aan te schaffen, nieuwe stiften kopen draagt bij aan de intentie om je doelen te tekenen en motiveert al (net als nieuwe sportkleding bij sporten 😉

Dat kan als jullie allebei de training kopen. Je mag je inlogcodes niet delen met anderen, ik ga ervan uit dat je daar eerlijk mee omgaat. 🙂 Maar het is zeker geschikt, om samen met anderen creatief aan de slag te gaan!

Je kunt het via iDeal voorschieten, je krijgt een factuur in je mailbox en die kun je dan indienen bij je werkgever.  Ik werk bij deze training niet met aparte facturen. Je kunt een opmerking invullen als er bepaalde informatie op jouw factuur moet komen. 

Zeker, ik organiseer dit najaar weer trainingen waar we echt volledig de diepte ingaan en jij al je vragen kunt stellen die je maar hebt. Vrijdag 19 januari 2024 is de eerste weer. 

Zeker! Je kunt voor iedere collega of teamlid dan de cursus aanschaffen. Neem even persoonlijk contact op, dan regel ik dat en kan ik er een leuke aanbieding van maken. 

Je krijgt een jaar toegang. In dat jaar heb je alle tijd om aan de slag te gaan. Je wilt niet uitstellen 😉