Visueel verslag brainstormsessie Sociale Innovatie Pioniers Gelderland

Categorie
Live tekenen
Tags
beeldverslag, brainstormsessie, live tekenaar, praatplaat sociale innovatie, sneltekenaar, sociale innovatie, tekenaar bijeenkomst, tekenaar Zwolle, visueel verslag
Over dit project

Een visueel verslag van een bijeenkomst over sociale innovatie? Tijdens de brainstormsessie van Pioniers Provincie Gelderland stonden de thema’sย  recruitment en onboarding centraal. Een aantal bedrijven komt regelmatig samen om verschillende thema’s over sociale innovatie te bespreken. Om elkaar te inspireren en verder te helpen.

Hoe zorg je dat die inspiratie en goede ideeรซn niet na de bijeenkomst verloren gaan? Door een live tekenaar uit te nodigen die de highlights in tekeningen vastlegt.

Ook een rondleiding in het Experience Center stond op het programma. Tof om zo een kijkje te mogen nemen in de organisatie AWL-Techniek. En voor de deelnemers is dit verslag een leuke herinnering en een motivatie voor andere bedrijven door het te delen op o.a. social media.

‘Jemig! Heb je dit net allemaal getekend?’ Ja, dat is inderdaad het geval. Door goed te luisteren vang ik de belangrijkste punten en teken ik dat meteen digitaal mee. Waar kan probeer ik wat humor toe te voegen. Aan het eind van de bijeenkomst presenteer ik wat ik heb getekend op scherm, zodat de deelnemers meteen de resultaten zien. Ze zien letterlijk terug wat ze hebben gezegd.

En die reacties? Die blijven altijd leuk.
Wil jij ook inspiratie in je bijeenkomst รฉn na die tijd? Kijk de mogelijkheden of neem contact met mij op.