Zakelijke illustratie voor kerstkaart Villa Heidebad

Categorie
Zakelijk tekenen
Tags
illustratie kerstkaart, zakelijke kerstkaart
Over dit project

Met een opvallende zakelijke kerstkaart kun je het verschil maken. Hoe leuk is het om het echt persoonlijk te maken met een unieke illustratie op maat? Kerstkaarten met kerstballen en een kerstwens zien we al genoeg.

Voor Villa Heidebad maakte ik al eens een illustratie. Nu mocht ik de kerstkaart maken. Al het personeel voor het conferentiehotel in kerstsfeer. Het was een uitdaging alle 22 personen (inclusief kinderen van de eigenaren) erop te krijgen. Her en der zitten nog wat leuke kerstdetails ‘verstopt’. Kleine kerstballen als oorbellen, de zuurstokken in de zakken van de kinderen, de kersttruien, de kalkoen. En aan de kleding en accessoires is het zien welke rol personeelsleden hebben.

Heel leuk om te doen!

En een blije klant:
“Wow, wat een vakwerk levert Stefanie! Super creatief, pietje precies en wat een tekentalent. Stefanie laat zien wat je eigenlijk met een illustratie allemaal kan laten uitdrukken. Echt een aanrader, of het nu iets is voor een zakelijke bijeenkomst of particuliere setting. Stefanie brengt je idee echt tot leven. Kundig, Creatief en een fijne manier van communiceren.
Met gastvrije groet,
Bjarne Pechler
Villa Heidebad