Over mij

Hi! Ik ben Stefanie Jansen en ik maak persoonlijke illustraties en zakelijke tekeningen onder de naam Schetsfabriek. Wil je een handgetekend familieportret, ben je op zoek naar een live illustrator of wil je een zakelijke visual? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Als kind tekende ik altijd al veel en graag. Ergens in mijn studentenperiode ben ik het tekenen uit het oog verloren. Tot ik in 2016 begon met handlettering. De liefde voor tekenen kwam weer helemaal terug. Ik begon met kaarten maken voor familie en vrienden, en ik deelde mijn creaties. Daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat mijn hobby groeide. In 2019 startte ik met Schetsfabriek en werk ik naast mijn parttime baan aan wat ik het liefste doe: tekenen.

Met Schetsfabriek maak ik – naast mijn parttime baan als communicatieadviseur- illustraties waar ik mensen mee blij maak. Daar word ik zelf oprecht ook heel blij van! Bijzondere momenten, een geboorte, huwelijk of een gezin leg ik met liefde vast. Bedrijven help ik met zakelijk tekeningen, om de boodschap helder over te brengen. Met mijn achtergrond als communicatieadviseur weet ik haarscherp de kern uit een verhaal te halen én dit over te brengen ‘op papier’. Mijn illustraties maak ik grotendeels digitaal.

Wil je meer weten, heb je een speciaal verzoek of wil je samenwerken? Leuk! Laat het me weten en stuur me een berichtje.

Stefanie

Schetsfabriek | Stefanie Jansen | Illustrator