Kickstart met zakelijk tekenen

Leer snel simpele tekeningen maken die jouw boodschap versterken
Al meer dan 270 deelnemers gingen je voor de tekendrempel over!

Je ziet het steeds meer voorbij komen, die pakkende tekeningen. Op je werk, online. Je bent nieuwsgierig en zou dat ook wel willen.

Het kriebelt om hier meer van te weten. Tot nu toe liet jij je tegenhouden:

Ik leer je in een mum van tijd door middel van korte video’s veel handige tips en tricks zodat jij een start kunt maken met tekenen in zakelijke setting. Een visuele boost die gaat smaken naar meer!

Waarom wil je leren tekenen?

De kracht van verbeelding: alles is mogelijk!

Met deze laagdrempelige videotraining maak je kennis met zakelijk tekenen. Ik geef je praktische tips hoe je simpel tekent, mijn persoonlijke tricks en ondertussen ga je vooral lekker zelf aan de slag. Dus niet alleen maar saai luisteren, ondertussen ben je creatief bezig. De tekendrempel over en je niet laten belemmeren door gedachten als: dat kan ik toch niet of ik ben niet creatief. Zonder blokkades creatief bezig zijn en jezelf een visuele boost geven.
Al meer dan 200 deelnemers gingen je voor!

Yes! Na deze training kun jij je eigen poppetjes tekenen. Je weet hoe je je eigen iconen kunt tekenen.

Maak je presentaties pakkender en probeer om je visuele skills vaker toe te passen.
Met simpele opdrachten laat ik je op een leuke manier kennismaken.

kickstart

Wat levert het je op:

Wat je leert:

Je leert kennismaken met tekenen. Je leert waarom het zo goed werkt en kunt na deze kickstart zelf aan de slag met simpele tekeningen. Je hebt de tools in handen die het je gemakkelijker maken. Je leert hoe je simpel voorwerpen, iconen en situaties kunt tekenen. Je leert poppetjes tekenen waarmee je een verhaal vertelt. Na de training kun jij tijdens een vergadering je aantekeningen aansprekender maken met tekeningen, je presentatie visueler maken zodat het duidelijker en aantrekkelijker is bij jouw publiek.

Met tekeningen kun je alles verbeelden wat je maar wilt zeggen. Zonder grenzen. Alles is mogelijk!

Waarom ik?

Meer dan 12 jaar heb ik als communicatieadviseur gewerkt bij de overheid. Wat mij in al die jaren opvalt, is dat simpel communiceren voor veel mensen niet zo makkelijk is. In 2016 ontdekte ik de kracht van tekenen en sindsdien zet ik tekeningen in om een boodschap te vertellen. Altijd zoek ik naar de manier om zo duidelijk mogelijk te communiceren.

Ik help organisaties met hun verhaal pakkend vertellen, en ik help jou graag ook de kracht van tekenen te ontdekken.

Het is simpel, het mag simpel, en dat ga ik jou laten zien.

tekenend aan tafel

De kracht zit in de simpelheid.

Inhoud cursus

In 8 modules die bestaan uit meerdere korte video’s leer ik je hoe je door tekeningen jouw boodschap duidelijker kunt overbrengen.

De modules

1. Welkom! Hoe werkt de cursus?

2. Waarom tekenen

3. Voor je begint - materialen

4. De basisvormen: het visueel ABC

5. Poppetjes tekenen

6. Hoe pas je kleur toe

7. Blijf tekenen

8. Meer inspiratie

Reviews

Direct aan de slag!

Na aankoop kun je gelijk starten met de training. De training is te volgen in de online leeromgeving, in je eigen tempo en in je eigen tijd. In de online community kun je ook je vragen stellen.

Niet naar verwachting? Geld terug

Vind je de training niet goed, is het niet naar verwachting en heb je niks geleerd? Laat het me dan binnen 2 weken weten, dan krijg je je geld terug. Ik hoor natuurlijk wel graag de reden, dan leer ik er ook weer van.

FAQ

Volgens mij is het wel duidelijk hoe ik hierover denk, tekenen kan iedereen. Ja echt, ook jij. Dat ga ik je laten zien. Het gaat hierbij niet om hoe mooi het is, maar dat het duidelijk is. 

Voor iedereen die kennis wil maken met simpel tekenen in zakelijke setting maar hier geen uren aan kwijt wil zijn. Het mooie is: je kunt het overal toepassen! Werk je in het onderwijs, dan zorg jij dat de leerlingen aan je lippen hangen als jij tijdens de uitleg ook tekent. Leg als financieel expert duidelijker uit hoe die complexe informatie in elkaar zit. Geef je presentaties, wil je meer verduidelijking in gesprekken of je content versterken met duidelijke beelden: dan is dit wat voor jou. Na deze training kun je het zelf!

De training bevat 8 modules met meerdere korte video’s met informatie en opdrachten. Je kunt het op je eigen tempo volgen en wanneer het jou uitkomt.

Je gaat kennismaken met de basis van zakelijk tekenen, ontdekken of dit wat voor jou is. Je kunt je iconen tekenen en poppetjes en daarmee jouw boodschap versterken.

In korte video’s leer ik jou de basis van zakelijk tekenen met theorie en opdrachten afgewisseld. Jij kunt de video’s volgen en tegelijkertijd tekenen. Ook geef ik opdrachten die je zelf kunt doen.

Nee, dat leer je in deze training niet. Ik ben van plan daar dit najaar een aparte verdiepende training over te maken en lanceren. Wel leer je de basis tijdens deze training en die skills kun je natuurlijk heel goed gebruiken.

Dat is niet nodig, je hebt vast papier en een pen of stift in huis. Ik geef wel tips over welke materialen ik aanraad. Dus wil je er serieus mee aan de slag raad ik aan een aantal materialen aan te schaffen.

Nee, dan is deze training niet wat voor jou. Dit is voor de beginneling. Vind je het leuk om mijn visie en wijze te leren, dan ben je uiteraard van harte welkom 😉

Nee, dit is een instaptraining. Wil je een hele dag inspiratie en live van mij leren, dan raad ik je aan de fysieke training te volgen. Wil je eerst kijken of het wat voor je is en de basis leren voordat je de investering voor een dag doet, dan is deze training een hele goede optie. 

Dat kan als jullie allebei de training kopen. Je mag je inlogcodes niet delen met anderen, ik ga ervan uit dat je daar eerlijk mee omgaat. 🙂

Als het even kan, is het mooi dat je het met je werkgever onderling regelt en jij via mijn systeem de betaling zelf voldoet (je ontvangt sowieso een factuur in je mailbox). Wil je achteraf betalen en eerst een factuur ontvangen, reken ik € 25,00 extra aan administratiekosten.

Nee, dat is geen specifiek onderdeel. Je kunt wel op je tablet tekenen, maar ik raad aan dit lekker op papier te doen. Wil je meer leren over digitaal tekenen met Procreate, kijk dan eens naar de opname van deze online les.

Zeker, ik organiseer ongeveer 1x per kwartaal een dag training Zakelijk tekenen waar we echt volledig de diepte ingaan en jij al je vragen kunt stellen die je maar hebt. Dit is een leerzaam voorproefje!

Als je met je collega’s een training wilt volgen bij mij, dan mag je me een bericht sturen. Dan raad ik aan om een live training te plannen. Daarvoor kun je ook bij mij terecht.

© 2019-2022 COPYRIGHT SCHETSFABRIEK | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN