ZAKELIJK TEKENEN CHALLENGE

2-6 september 2024

In september een nieuwe challenge!

Wil jij kennismaken met zakelijk tekenen, wil je een stok achter de deur om wat meer tekenmeters te maken of wil je die tekendrempel eindelijk eens over?

Dan is deze zakelijk tekenen challenge voor jou.

In 4 dagen ga je met leuke en praktische opdrachten aan de slag. Je leert anders kijken naar informatie: simpel.

Dat kun jij namelijk ook!

challenge schetsfabriek

Waarom wil je leren tekenen?

Wanneer?

De challenge is van maandag 2 september tot en met donderdag 5 september 2024

Donderdagavond 5 september van 20.00 tot 21.00 uur sluiten we af met een livesessie.

Zet deze data alvast in je agenda!

Na deze challenge ben jij die tekendrempel over of heb je weer die stift opgepakt in plaats van te laten verstoffen in die etui of onderin je tas. Je hebt ze niet voor niks!

 

Jij heb inzicht gekregen hoe je gebruik maakt van de kracht van simpele tekeningen.

Foto Stefanie Schetsfabriek

Dit krijg je:

Maak impact door jouw verhaal of idee visueel weer te geven

FAQ

Nee dat hoeft zeker niet. Het gaat erom dat het duidelijk is. En deze tekenchallenge daagt je juist uit om te gaan tekenen als je die drempel ervaart. Of juist om het meer toe te passen als je er steeds niet aan toekomt

Voor jou als je kennis wilt maken met zakelijk tekenen. Of er meer mee wilt doen en even een boost nodig hebt, want eerlijk: soms heb je die stok achter de deur even nodig 😉 
Ben je tekstschrijver, beleidsadviseur, psycholoog, coach, manager of docent? Voor iedereen is zakelijk tekenen een nuttige tool want je kunt het o-ve-ral toepassen!

Hoeft niet, maar dat is wel het fijnst en je haalt er het meest uit, omdat je dan in het moment zit ook met de andere deelnemers. Je kunt een opdracht een dagje later doen als het niet uitkomt. De video’s met opdrachten blijven nog maximaal 1 week online staan.

Het leukst is als je er live bij bent. Er volgt een opname. Kun je echt niet, dan kun je de opname nog 1 week terugkijken in de online leeromgeving.

Vanaf 2 september ontvang je elke ochtend een mail met video in de Schetsfabriek omgeving waar ik een korte introductie van de opdracht vertel en ook voordoe. Je krijgt een inlog van mijn leersysteem en kunt zo ook even kijken hoe dat eruit ziet. De afsluitende livesessie vindt online via Zoom plaats op donderdagavond.

Dat is niet nodig, je hebt vast papier en een pen of stift in huis. Dat is voldoende!

Meedoen kan uiteraard! Oefenen met opdrachten is altijd leuk en je kunt jezelf blijven uitdagen.

Ja, zeker. Je hoeft niets te betalen. Ik vraag je wel je e-mailadres in te vullen zodat ik je de informatie kan toesturen en jij in mijn Schetsfabriek omgeving kunt.

Ja dat kan zeker. Het is dezelfde challenge maar je kunt uiteraard jezelf weer uitdagen in de tekeningen. En als het goed is heb je vergeleken met een half jaar geleden progressie gemaakt. En als je helemaal niet meer getekend hebt ,en je wilt het wel graag blijven doen maar het komt er steeds niet van… dan is mijn zakelijk tekenen community een aanrader 😉