Visueel verslag

Kleurrijk en concreet: direct de opbrengst in beeld

Je organiseert binnenkort een bijeenkomst of evenement en wil dat de informatie van die dag goed blijft hangen. Dat de deelnemers vol inspiratie weggaan en met plezier eraan terugdenken. Dat kan met een visueel verslag: ik kom live meetekenen bij jouw bijeenkomst.

Wat doet een live tekenaar?

Live tekenen of ook wel graphic recording of visual recording genoemd: als tekenaar ben ik aanwezig bij jouw bijeeenkomst en vat ter plekke de belangrijkste informatie samen in tekeningen. Het gaat om luisteren, filteren en de kern eruit halen. En natuurlijk het geheel overzien en dit duidelijk op papier (of in mijn geval digitaal) tekenen op een logisch manier met structuur. En humor 😉 Jij gaat ga jouw heidag, teamsessie, brainstorm of evenement naar huis met een concreet en inspirerend resultaat. Een resultaat dat zorgt voor een blijvende herinnering bij jouw deelnemers.

Live tekenaar bij je bijeenkomst

Hoe ziet de sessie er dan uit?

Ik kom tijdens jullie teamsessie, workshop of (organisatie)bijeenkomst live tekenen. Ik luister, kijk, filter en vat de belangrijkste informatie samen op een gestructureerde én creatieve manier: in tekeningen.

Dat is waar ik veel energie van krijg, en deze energie breng ik over in beeld. Ik teken ter plekke mee op mijn iPad. 

En aan het eind van de dag kan ik jullie direct de opbrengst van de dag in beeld presenteren. Ik blijf dit magisch vinden. Ik laat de tekening op groot scherm zien en licht het toe. Direct de inhoud uit de sessie vertaald in beelden, gegarandeerd oplichtende ogen van deelnemers. De magie van verbeelden! Het geeft echt meer lading aan jouw bijeenkomst en inhoud, zowel tijdens als na de tijd.

Ook tussentijds kan ik laten zien wat ik heb getekend, zodat het proces goed te volgen is. Wil je ter plekke het hele ontstaan van de tekening zien, dat kan ook. Dat kan ik overleg en hangt af van de beschikking over een (extra) scherm.

Resultaat:

Werkwijze

  1. Heb je interesse en wil je met mij werken? Leuk! Neem telefonisch of via mail contact met mij op met daarin je verzoek: de datum en informatie over de bijeenkomst, doel en locatie.
  2. Ik stel een offerte op maat op, daarin staat ook mijn werkwijze nog eens uitgelegd.
  3. Jij zegt ja tegen inspiratie, verbinding en energie! We maken een telefonische afspraak voor een briefing waarin we de sessie doornemen.
  4. Ik kom tekenen en jij verrast de deelnemers met een duidelijke en inspirerende herinnering van de dag. 

Tarieven

Prijsindicatie: 
Dagdeel vanaf € 1.250,00 exclusief btw
Hele dag: € 1.500 – 1.750 exclusief btw

Dit is inclusief:

– Vooraf afstemming en overleg over doel van het verslag
– Programma doornemen
– Aanwezigheid tijdens de sessie (op locatie of online)
– Mogelijkheid tot ontstaan van de tekening op scherm
– Recap aan het eind van de bijeenkomst. Deelnemers zien direct het resultaat!
– Dezelfde dag of de dag erna het verslag toegestuurd in png en pdf.

Het tarief is een indicatie, ik maak graag een offerte voor je op maat.

Heb je meerdere bijeenkomsten en wil je een reeks vastleggen in tekeningen? Dat kan uiteraard ook. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden –

Ervaringen

Deze organisaties gingen je voor:

Landstede
Provincie Gelderland
Gemeente Meppel
Gemeente Assen
Provincie Drenthe
ROC Amsterdam
Veiligheidsregio Fryslân
Aloysius
Vechtdal Wonen