Picture your power

Workshop zakelijk tekenen

In deze creatieve workshop leer je hoe je zelf de basis van zakelijk tekenen kunt inzetten. Door te tekenen kun je slimmer communiceren, je komt tot de kern, je onthoudt informatie beter en je wakkert je creativiteit aan.

En denk je dat je niet kunt tekenen?
Dan is dit júist wat voor jou, want ik ga je laten zien dat je dat wel kunt! 

Uit je hoofd op papier

Visueel communiceren met tekeningen kun je zowel in je organisatie en in je werk inzetten, maar ook persoonlijk. Tekenen werkt effectief én ontspannend.

Ik leer je de basis van zakelijk tekenen. Als we dat onder de knie hebben koppel je dat aan je eigen doel. Het kan een doel zijn op werkgebied, of wat je altijd al eens hebt willen doen. Wat wil je bereiken? Waar word je blij van? Wat deed je als kind graag? Waar ben je goed in? Of wat staat er al jaren op je bucketlist maar komt het er steeds niet van?

In deze training ga je dus jouw doel (persoonlijk of werk) visualiseren in tekeningen. Ik leer je hoe je op één vel papier een jouw doel of project overzichtelijk kunt tekenen, zodat het daadwerkelijk een verhaal is. Door alleen al het tekenen zet je je brein aan en het werkt ook nog eens ontspannend. Daarnaast heb je na die tijd een fijne reminder zodat je herinnerd wordt aan jouw doel. 

Voor wie?

Deze workshop is voor jou als je:

Wat leer je?

Een creatieve praktische workshop waarbij je vooral zelf aan de slag gaat. Je leert dat je met simpele vormen alles kunt tekenen, hoe je een verhaal op papier tekent en opbouwt. Je verlaat de training met je zelfgetekende plaat waar jouw doel op staat.

Opbouw training

De training duurt van 9.30 tot 15.00 uur (inclusief lunch). Omdat dit een pilot is kan de tijd iets afwijken.

Dit krijg je:

Resultaat:

Je hebt geleerd dat je kunt tekenen! Op een creatieve en eenvoudige manier heb je gewerkt aan je eigen doelen. Je kunt met simpelen iconen meetekenen tijdens een vergadering. Je brengt meer creativiteit in je werk.

Praktisch

Ik organiseer eenmalig deze pilot voor maximaal 8 deelnemers
op een leuke locatie in of nabij Zwolle op:
Donderdag 14 oktober van 9.30 tot 15.00 uur

Omdat dit de eerste keer is dat ik de training geef, verzamel ik ook graag feedback waarmee ik de workshop nog kan aanscherpen.

Daarom een speciale pilotprijs:

€ 155,00 per persoon
(exclusief 21% btw)

Dit is inclusief tekenmaterialen, koffie, thee en lunch.
Er zijn maximaal 8 plaatsen, vol = vol. Hierna gaat de prijs omhoog.

Gun jij jezelf een energieke en visuele boost?

*maximaal 8 aanmeldingen voor deze pilot

Aanmeldformulier

HELAAS! De pilot is VOL!
Mocht je toch interesse hebben kan ik je op een wachtlijst zetten. En heb je interesse voor een incompany training? Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

    Naam *

    Organisatie *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer

    De velden met een * zijn verplicht.