Picture your power

Training zakelijk tekenen 1 dag

In deze creatieve training leer je in een dag hoe je zelf de basis van zakelijk tekenen kunt inzetten.

Door te tekenen kun je slimmer communiceren, je komt tot de kern, je onthoudt informatie beter en je wakkert je creativiteit aan.  Denk je stiekem dat je niet kunt tekenen? Dat kun je wel, ik ga je laten zien hoe. Dat je die drempel overgaat en de kracht van visuele communicatie ervaart. 

Uit je hoofd op papier

Visueel communiceren met tekeningen kun je zowel in je organisatie en in je werk inzetten, maar ook persoonlijk. Tekenen werkt effectief én ontspannend.

Ik leer je de basis van zakelijk tekenen. Het visuele alfabet, hoe teken je abstracte begrippen, hoe teken je handig poppetjes, we gaan aan de slag met een eigen iconenbibliotheek. Als we dat onder de knie hebben ga je aan de slag met je eigen doel of ander werkgerelateerd vraagstuk. Het kan een doel zijn, iets wat je altijd al eens hebt willen doen of een beleidsplan dat jij graag wilt visualiseren. Het mag ook een privédoel zijn.

Ik leer je hoe je dit kunt visualiseren in tekeningen. Stap voor stap neem ik je mee. Hoe je structuur aanbrengt en je op één vel papier een jouw doel of project overzichtelijk kunt tekenen, zodat het daadwerkelijk een verhaal is. Door alleen al het tekenen zet je je brein aan en het werkt ook nog eens ontspannend. Daarnaast heb je na die tijd een fijne reminder zodat je herinnerd wordt aan jouw doel. Na de training kun je bij me terecht als je vragen hebt en ga je dit hopelijk zelf toepassen!

Voor wie?

Deze workshop is voor jou als je:

Wat leer je?

Een creatieve praktische workshop waarbij je vooral zelf aan de slag gaat. Je leert dat je met simpele vormen alles kunt tekenen, hoe je een verhaal op papier tekent.  Onder persoonlijke begeleiding leer ik jou hoe je in een logische structuur een verhaal visueel stap voor stap opbouwt. Je verlaat de training met je zelfgetekende plaat met jouw doel of plan. Dus je gaat aan de slag met je eigen werkpraktijk.

Opbouw training

De training vindt plaats in Zwolle van 9.30 tot ongeveer 16.00 uur (inclusief koffie, thee, wat lekkers en heerlijke lunch).

Dit krijg je:

Resultaat:

Je hebt geleerd dat je kunt tekenen! Op een creatieve en eenvoudige manier heb je gewerkt aan je eigen doelen. Je kunt met simpelen iconen meetekenen tijdens een vergadering. Je brengt meer creativiteit in je werk.

Praktisch

Ik organiseer de training op open inschrijving op: 
dinsdag 17 september 2024 (VOL)
Vrijdag 8 november 2024

op een locatie in Zwolle 
Van 9.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.15 uur)

De prijs van deze training is:

€ 449,00 exclusief btw p.p
De prijs inclusief btw is € 543,29. De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Interesse in een incompany training met collega's? Ik maak graag een training en offerte op maat

Dit is inclusief tekenpakket met verschillende stiften van o.a. Neuland, boekje met tekentips, schetsboek, oefenmateriaal, koffie/thee met wat lekkers en een heerlijke lunch. 

Gun jij jezelf een energieke en visuele boost?

*maximaal 8 aanmeldingen per groep
tekening potlood naar doel (Schetsfabriek)

Aanmeldformulier

 • De training gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.
 • Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een mail en factuur. Na betaling is je deelname definitief.
 • Kun je onverhoopt niet op het laatste moment? Je kunt dan iemand in jouw plaats laten gaan, je krijgt geen geld terug omdat ik ook rekening houd met locatiehuur etc. 
Dinsdag 17 september 2024 (=VOL)
of Vrijdag 8 november (nog 8 plekken)

  Ja ik doe graag mee met de training zakelijk tekenen op:

  Naam *

  Organisatie

  E-mailadres *

  Telefoonnummer*

  Adresgegevens voor factuur (ook eventueel inkoopnummer)*

  Plaatsnaam voor factuur*

  E-mailadres facturatie (als dat anders is dan je eigen e-mailadres) *

  Eventuele opmerkingen die van belang zijn

  De velden met een * zijn verplicht.