Diensten

Waarom tekenen?

Hoe zorg je dat wat jij wilt zeggen meteen duidelijk overkomt? Ik geloof in de kracht van tekeningen als communicatiemiddel. In een wereld waar alles tegenwoordig om beeld draait, valt bij veel organisaties nog genoeg te winnen. In plaats van dikke geschreven documenten ga ik voor meer gebruik van beelden, in mijn geval tekeningen.

Mensen onthouden beelden beter, en door te tekenen zorg je dat je direct tot de kern van jouw verhaal komt.
Je kunt het op verschillende manieren inzetten. In presentaties, bijeenkomsten, als praatplaat. En ik kan jou ook de basis leren met mijn training.

Homepage blokje praatplaat

Praatplaat

Hoe breng je die complexe visie of beleid op een simpele manier over zodat iedereen begrijpt wat jij bedoelt? Een praatplaat leent zich daar bij uitstek voor. Een praatplaat is een visuele weergave die jou helpt je verhaal duidelijk en op een aantrekkelijke manier te vertellen. In een oogopslag te zien.

Homepage blokje live tekenen

Visueel verslag

Het verslag van een bijeenkomst dat wél wordt gelezen en bekeken! Een visueel verslag is een getekend overzicht van de belangrijkste punten uit jouw bijeenkomst. Ik ben aanwezig en teken live mee.
Wil je dat informatie blijft hangen? Dat er meer met de input van de dag wordt gedaan? Wil je direct concreet resultaat? Dan is een verslag in tekeningen wat voor jou.

Homepage blokje training zakelijk tekenen

Training zakelijk tekenen

Dit najaar lanceer ik mijn training zakelijk tekenen: Picture your Power. Een creatieve workshop waar je zelf aan de slag gaat. Ik leer je de basis van het tekenen en jouw persoonlijke doel tekenen. De training is incompany met een groep collega’s te boeken en ik organiseer deze ook zelf.

muurtekening blauwvingers zwolle

Muurtekeningen

Jouw verhaal levensgroot aan de muur op kantoor. Verras jouw bezoeker met een eyecatcher in de ruimte. Ik maak muurtekeningen op maat. Lees meer over mijn werkwijze.