Diensten

Waarom tekenen?

Hoe zorg je dat wat jij wilt zeggen meteen duidelijk overkomt? Ik geloof in de kracht van tekeningen als communicatiemiddel. In een wereld waar alles tegenwoordig om beeld draait, valt bij veel organisaties nog genoeg te winnen. In plaats van dikke geschreven documenten ga ik voor meer gebruik van beelden, in mijn geval tekeningen.

Mensen onthouden beelden beter, en door te tekenen zorg je dat je direct tot de kern van jouw verhaal komt.
Je kunt het op verschillende manieren inzetten. In presentaties, bijeenkomsten, als praatplaat. En ik kan jou ook de basis leren met mijn training.

Homepage blokje praatplaat

Praatplaat

Hoe breng je die complexe visie of beleid op een simpele manier over zodat iedereen begrijpt wat jij bedoelt? Een praatplaat leent zich daar bij uitstek voor. Een praatplaat is een visuele weergave die jou helpt je verhaal duidelijk en op een aantrekkelijke manier te vertellen. In een oogopslag te zien.

Homepage blokje live tekenen

Visueel verslag

Het verslag van een bijeenkomst dat wél wordt gelezen en bekeken. Een visueel verslag is een getekend overzicht van de belangrijkste punten uit jouw bijeenkomst. Ik ben aanwezig en teken live mee.
Wil je dat informatie blijft hangen? Dat er meer met de input van de dag wordt gedaan? Wil je direct concreet resultaat? Dan is een verslag in tekeningen wat voor jou.

Homepage blokje training zakelijk tekenen

Training zakelijk tekenen

Zelf leren hoe je simpel en duidelijk kunt communiceren met tekeningen? In een dag leer ik je de basis van zakelijk tekenen. Je maakt zelfs je eigen praatplaat met daarop jouw persoonlijke doel of plan. Ik geef ook incompany trainingen met een groep collega’s op maat, stuur me een bericht voor de mogelijkheden.

Leer zelf de basis van zakelijk tekenen met mijn online kickstart!

kickstart

Wil je een laagdrempelige visuele boost die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen? En leren hoe je functioneel tekent? In mijn online cursus Kickstart met zakelijk tekenen leer ik je de basis. Dat het simpel mag en dat jij het ook kunt. 

Meer inspiratie, duidelijkheid, creativiteit en helderheid!