Diensten

Illustratie op maat

Ben je op zoek naar een unieke illustratie en vind je mijn stijl leuk? Ik maak tekeningen in opdracht. Zakelijke tekening, een visueel verslag, muurtekening of huisportret: hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je een ander verzoek, laat het me vooral weten. Ik denk graag met je mee.

Live illustreren op events (zakelijk of privé)

Wil je je gasten bij je bruiloft, beurs, bijzondere koopavond of zakelijk event wat extra’s meegeven?

Ik kom graag om live portretten te illustreren! In ongeveer 8 minuten maak ik ter plekke een portret. Ik doe dit vanaf minimaal 1,5 uur.

Een leuke en bijzondere toevoeging van je evenement én voor de gasten een persoonlijke herinnering!

Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur een mailtje. Dan maak ik een offerte voor je.

Schetsfabriek | Stefanie Jansen | Illustrator

Zakelijke visuals en illustraties

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Naast vrolijke portretten teken ik ook zakelijk. Niet voor de lol, maar als communicatiemiddel. In een wereld waar alles tegenwoordig om beeld draait lopen organisaties nog drastisch achter met dikke geschreven documenten. Met visuele communicatie door middel van tekeningen maak je meteen helder waar het om gaat. Met mijn achtergrond als communicatieadviseur haal ik in een handomdraai de kern uit een verhaal.

Praatplaten, beleidsdocumenten in één oogopslag, ondersteunende illustraties: ik help je daar graag bij. Mijn stijl kenmerkt zich als vrolijk en simpel.

Interesse? Stuur me een mail of neem telefonisch contact met mij op.

muurtekening skyline Meppel

Muurtekeningen

Een statement maken met een muurtekening, hoe gaaf is dat? Op vele manieren kun je dit toepassen. Je organisatieverhaal op de muur, een skyline in een stadhuis, een botanische tekening in een bloemenwinkel of verschillende koffiesoorten in een koffiezaak. Met een muurtekening geef je de ruimte sfeer en wat extra met een eyecatcher op je muur.

Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op. Ik help je graag en denk mee over het ontwerp en maak een prijsopgave voor je.

muurtekening work in progress

Portretten

Als afscheidscadeau voor een collega, op een geboortekaartje of als kraamcadeau: niets persoonlijker dan een en getekend portret cadeau geven. Heb je een ander verzoek, laat het me vooral weten. Ik kan in verschillende stijlen tekenen dus geef aan wat je het leukst vindt. Houd wel rekening met een levertijd van minimaal 5 weken.
Let op: ik heb momenteel een stop qua portretten voor particulieren tot 1 november. Mijn agenda zit helaas vol (fijn voor mij natuurlijk!). Vanaf november kun je weer nieuwe aanvragen doen.


Prijzen zijn inclusief btw voor een digitaal aangeleverd bestand in hoge resolutie. 

Portretten vanaf bovenlichaam

1 volwassene € 50,-
2 volwassenen € 80,-
2 volwassenen, 2 kinderen € 120,-
2 volwassenen, 3 kinderen € 150

Andere samenstelling dan bovenstaand? Stuur me een mailtje met je verzoek.

 

Portretten (van top tot teen)

1 volwassene € 65
1 kind € 50,-
2 volwassenen € 105,-
2 volwassenen, 2 kinderen € 155,-
2 volwassenen, 3 kinderen € 180,-
Per extra kind € 25,-
Per huisdier € 20,-
Schetsfabriek | Stefanie Jansen | Illustrator

Werkwijze portretten

Schetsfabriek | Stefanie Jansen | Illustrator
  • Stuur mij een mailtje naar info@schetsfabriek.nl met je verzoek of idee, aantal personen en welke stijl je aanspreekt. Ik denk graag met je mee zodat het helemaal naar wens is.
  • Na akkoord van de prijsopgave stuur je mij foto’s waar jullie recht van voren op staan. Losse foto’s zijn helemaal prima. Graag ontvang ik ook speciale kenmerken en favoriete kleding of kleur. Hoe meer persoonlijke details, hoe meer herkenbaar en leuker het portret wordt!
  • Ik stuur je altijd eerst een ruwe schets toe. Na akkoord ga ik deze verder uitwerken in kleur.
  • Binnen ongeveer 3 weken ontvang je het concept in een digitaal bestand in hoge resolutie in je mailbox. Je kunt nog wat kleine dingen laten aanpassen.
  • Na betaling stuur ik je de definitieve versie toe in hoge resolutie. Je kunt het portret zelf naar wens laten afdrukken.

Overig

Een verzoek voor een illustratie op maat? Ik help je graag
Heb je een andere vraag? Ik denk graag met je mee!