Kickstart zakelijk tekenen: mijn eerste videotraining!

kickstart

Kickstart zakelijk tekenen: mijn eerste videotraining!

Bijna had ik de handdoek in de ring gegooid. Het proces om te komen tot een online training vergt nogal wat van mijn technische skills. Het is iets totaal anders dan wat ik normaal gesproken doe.

Alle systemen achter de schermen instellen en koppelen zodat alles met elkaar samenwerkt. Het uitwerken van de modules, spreken op video, monteren. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wat.

En ondanks dat ik van die momenten had dat ik met mijn handen in het haar zat (help!), vond ik het wel ontzettend leuk en ik bruiste van de energie. Iets nieuws te leren en ontwikkelen.

En iets nieuws leren dat je veel energie geeft en je brein prikkelt, dat kun jij ook.

Met mijn videotraining Kickstart zakelijk tekenen. Een korte training om te ontdekken of zakelijk tekenen wat voor je is en jij leert hoe je jouw boodschap visueel kunt versterken, op een simpele manier.
26 september starten we met een groep deelnemers! 🚀
Met een online livesessie op 4 oktober waar we tips en tricks kunnen delen met elkaar en jij je vragen aan mij kunt stellen.

Of jij dan ook met je handen in het haar zit, dat betwijfel ik, want ik ga je laten zien dat simpel de kracht is. Het wordt leuk!

Meer info en aanmelden kan via deze link.