Prikkel je brein: gebruik je linker én rechter hersenhelft!

Prikkel je brein: gebruik je linker én rechter hersenhelft!

Als je iets nieuws leert prikkel je je brein. Je daagt jezelf uit en groeit. Je krijgt inspiratie en stimuleert je creativiteit.
In dit plaatje zie je de linker en rechter hersenhelft. Links is verantwoordelijk voor logica, taal, lineair denken, feiten.. Je rechter hersenhelft bevat o.a – je ziet het al- verbeelding, kleuren, ritme, ideeën.

Bij zakelijk tekenen gebruik je beide hersenhelften. Je leert meer associëren, het idee in je hoofd om te zetten in lijnen op papier en daar tekst bij te zetten. Je denkt na over structuur en logische verbanden.

Kortom: je prikkelt je hele brein, en zet je linker en rechterhersenhelft aan het werk en verbindt ze met elkaar. Dit maakt dat je door tekenen goed onthoudt wat je op papier zet. Het helpt je met het structureren van informatie en je stimuleert je creativiteit.

💡 Heb jij zin om iets nieuws te leren en je een dag onder te dompelen met stift en papier?
💡 Een dag creatief bezig zijn en de voordelen te ervaren hoe je je ideeën omzet in duidelijke tekeningen?
💡 En handvaten krijgen hoe je dit in je werk kunt toepassen en daardoor je werk leuker, doeltreffender en creatiever maakt?
💡 Hoe je jouw plan in duidelijke stappen visueel in een plaat tekent?

Dan is mijn training zakelijk tekenen Picture your Power wat voor jou! In het voorjaar heb ik nog een aantal plekken. Kijk voor de recente informatie op deze pagina.

En ik ben benieuwd: ben jij team links, rechts of een mooie mix? 😁