Eerste pilot training zakelijk tekenen zit erop

Eerste pilot training zakelijk tekenen zit erop

Wist je dat ik als puber in de klas al bang was om de beurt te krijgen? Praten voor de klas, en stel dat ik het antwoord niet wist. Als je me toen had verteld dat ik later voor groepen trainingen zou geven had ik je uitgelachen. Ik? No way!

Dus toch wel. Want 20 jaar later heb ik mijn eerste pilot van mijn training zakelijk tekenen Picture your Power gegeven! Wat is dit leuk om te doen. Ging alles perfect? Nee, natuurlijk niet. Soms vergat ik iets -hak-op-de-tak even terug naar het vorige onderwerp, soms raasde ik net iets te snel door de inhoud. Dat en meer inzichten neem ik meteen mee naar de volgende pilot. De deelnemers waren blij en vonden het leuk. En ik ook, en daar gaat het om.

Omdat ik best wat vragen kreeg naar een training met open inschrijving, heb ik besloten dat ook te doen. 2 groepen op verschillende dagen heb ik uitgezet. En wat ik had gehoopt maar niet had verwacht werd werkelijkheid: beide dagen zaten binnen no time vol. Zo leuk!

Met deze pilots experimenteer ik met de tijdsindeling van de training. Ik leer de basis van zakelijk tekenen en de deelnemers gaan aan de slag met hun eigen doel visueel maken. Veel creatief aan de slag, met een lekkere lunch op een leuke locatie. Een dag visuele inspiratie en tekenmeters maken!De kop is eraf. Op deze pilots. Ik ga deze training waarschijnlijk eens per maand of 2 maanden blijvend geven op open inschrijving. Ook is deze incompany te boeken. Want je doel tekenen kan heel goed een teamdoel zijn. Als je dat zélf tekent is dat extra effectief. Je hebt direct voor je waar jij en je teamleden naartoe willen werken. Dat werkt motiverend en door het zichtbaar in beeld op te hangen blijven jullie herinnerd worden aan dat doel.

Op deze pagina vind je je nieuwe data of kun je je gegevens achterlaten als je op de hoogte gehouden wilt worden van de training.