Ik heb mijn part-time baan opgezegd

Ik heb mijn part-time baan opgezegd

Het afgelopen jaar werd het mij duidelijk. Hoewel ik altijd dacht dat ondernemer zijn niks voor mij is, kwam ik erachter dat dit het juist wél is. Mijn creativiteit en het werk wat ik doe hebben nog nooit zóveel energie opgeleverd. Al die toffe dingen die ik al heb mogen doen.

Wat je misschien niet weet, is dat ik er nog een part-time baan naast heb, als communicatieadviseur. Maar niet lang meer. Vanaf 1 december 2020 ga ik volledig als zelfstandig ondernemer verder met Schetsfabriek. De combinatie van een part-time baan, een onderneming opbouwen, een gezin en dan ook nog in deze ‘bijzondere’ tijden, het was veel. Dus ik ben kritisch gaan kijken: wat wil ik nou echt? Dat betekent een keuze maken. Want met continu switchen tussen 2 dingen, had ik geen focus.

Ik ga voor waar mijn talent, passie en creativiteit het beste tot zijn recht komen. Ik laat me niet leiden door angst, maar ga met vertrouwen de toekomst tegemoet. Ik geloof in de kracht van beeld. Dát, en de combinatie met mijn passie voor tekenen en expertise in communicatie geloof ik dat ik hier mensen mee kan helpen. Mijn verhaal heb ik duidelijk in beeld. Nu het jouwe nog?